regények Esther tollából..

2017. november 11., szombat

Köszönet






Azon emberek neveit találjátok itt, akiknek sokat köszönhetek... 



Szilvi: A legjobb barátnőm, aki amellett, hogy az élet minden területén támogat, a regény írásaim egyik legfőbb támogatója, és asszisztense. Évek óta segít ötletelni, kitalálni jeleneteket, neveket, helyszíneket. Az egyik legnagyobb segítőtársam, aki nem csak a regényekben támogat, de az oldal neve is hozzá fűződik. 

Manci:Szándékosan írtam így, hiszen ő a másik jó barátnőm és hű olvasóm, akinek véleményét bármikor kikérhetem. Segít és bármikor számíthatok rá. 

Maris: A középiskola óta az egyik legnagyobb kritikusom, legjobb barátnőm, aki szintén ötleteivel, rengeteg lexikális tudásával segítette a regényeim útját, aki mellett a középiskolában folyamatosan tudtam írni a füzeteimet és boldogan olvasta az újabbnál újabb történeteimet. 

Andy: Az utóbbi időben a segítő és kritikus társam, akivel szintén megoszthatom gondolataimat, szívesen segít, ötleteit örömmel megossza velem, amelyeket be tudok építeni a saját gondolatmenetembe. 

...és hát a férjem, aki évek óta tudja, hogy ez mennyire fontos nekem, elviseli a papírozásokat, a füzeteket itt -ott amelyekbe az ötleteimet írom és segít, ha valamiben elakadok. 

Továbbá köszönöm azoknak, akik az elkövetkezendőben olvassák és szeretik majd az oldalt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates